Seguint amb les millores del servei de menjador i amb la filosofia de Menjares d'apropar els productes ecològics a totes les famílies de l'escola, també volen donar la possibilitat d'aprendre a cuinar aquest productes alhora que passar una bona estona tot cuinant i resolent tots els dubtes que es puguin tenir.
Per aquesta raó Menjares organitza un taller de cuina a les instal·lacions de l'escola amb productes ecològics l'últim dijous dels mesos de febrer, març, abril i maig. Aquest taller de cuina està obert a totes les famílies de l'escola i estarà dirigit per un cuiner/a especialista en receptes amb productes ecològics i vegetarians.
Les places estan limitades a 10 persones per taller, degut a la distribució de l'espai de la cuina de l'escola. Una mateixa persona només podrà participar en un taller de cuina, ja què l'objectiu és que el màxim nombre de persones puguin gaudir d'aquest moment. Tot i que us podeu apuntar en llista d'espera a la resta de tallers i si aquest no s'omple, podreu participar-hi.
Dia i hora:
L'últim dijous de cada mes de 19:30h a 21:00h
Com fer la inscripció:
Haureu d'anar a secretaria i preguntar per la Susana, ella us inscriurà en el taller de cuina que més us agradi. Podeu escollir la data que millor s'adapti a les vostres necessitats i alhora, apuntar-vos en llista d'espera de la resta. Una vegada feta la inscripció i el pagament ja teniu plaça. recordeu que les places estan limitades a 10 persones.
Data màxima d'inscripció:
El dilluns de la mateixa setmana que es durà a terme el taller.
Preu del taller de cuina:
El preu del taller de cuina és de 22€ per persona i taller. menjares subvenciona el 50% del cost, per tant el preu és de 11€ per persona i taller.
Què cal portar:
El menjar per emportar és un tastet, els assistents han de portar les seves carmanyoles per emportar-se el menjar a casa
Dates previstes i menús proposats:
- 2 de març:
- Salses de verdures de temporada per acompanyar primers i segons plats,
- Hamburgueses de verdures de llegum
- Fideuà de verdures.
- 30 de març:
- Amanides de temporada, vinagretes sense vinagre
- Lasanya Vegetal amb verdures
- 27 d'abril:
- Paella de verdures de temporada
- Pastís de llegums.
A continuació us deixem unes fotografies del primer taller de cuina que va tindre lloc aquest passat dijous:
Comentarios
Publicar un comentario