Ahir al migdia es va celebrar el dinar-xerrada sobre els menús i l'alimentació que s'ofereix des del menjador, a càrrec de la nutricionista Marta Miró i organitzat per la Comissió de Menjador.
Una vintena de famílies seleccionades per sorteig van assistir a l'àpat, juntament amb els monitors i monitores de l'empresa menjares. El menú consistia en: Paella amb verdures, pollastre a la llimona i amanida d'enciam amb pastanaga i pera de postre. Que és el mateix menú que van gaudir els nostres fills/es ahir per dinar a l'escola.
La Marta Miró va explicar la importància d'oferir als nostres infants aliments de qualitat i menús equilibrats, els beneficis del menjar ecològic i de proximitat, que són respetuosos amb el medi ambient, i de la seva implantació en els menús de la nostra escola.
Es van resoldre els dubtes i consultes dels pares i mares assistents, mentre es dinava. Un format conceptual, diferent, novedós i molt agradable.
Comentarios
Publicar un comentario